Åbningstider

Køkkenets åbningstider:
Man-lør. kl. 11.30 -16.00 og 17.30-21.00
Søndag kun åbent for selskaber mod forudbestilling.

Vi holder julelukket

fra den 21. december 2017 frem til den 4. januar 2018 begge dage inklusive.
Alle Julearrangementer er desværre overtegnede
I ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Anretning hummer
Anretning
Anretning
Besøg eller anmeld os på TripAdvisor
Besøg eller anmeld os på TripAdvisor

Julen 2017

Dans

Gerhard Mark spiller op til dans d. 2. december kl. 18.30 til 0.30

Julefrokost d. 2. december

Vi serverer ved bordene

Buffet:

  • 2 slags sild med hjemmelavet karrysalat
  • Pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade
  • Halve æg med rejer og mayonnaise
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Røget dyrekølle med blomme chutney og ruccolasalat
  • Sprød skinkesteg med brunede kartofler og skysauce
  • Medister med rødkål
  • Lun leverpostej med bacon og champignons
  • Skinke med grønlangkål
  • Helstegt oksefilet med marineret rødkål
  • Danske og udenlandske oste med tilbehør
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
    Pris pr. person kr. 595,00 inkl. alm. øl, vin og vand fra kl. 18.30 til 00.30
    Klokken 00.30 serveres der asparges suppe med brød til kr. 55,00 pr. person – dog kun mod forudbestilling

Den lidt større:

  • 2 slags sild med hjemmelavet karrysalat
  • Pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade
  • Halve æg med rejer og mayonnaise
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Sprød skinkesteg med kartofler og skysauce
  • Medister med rødkål
  • Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Danske og udenlandske oste med tilbehør
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Brød og smør

Pris pr. person ved min. 10 personer kr. 265,00

Chefkokkens utraditionelle: 

  • Lille cocktail med dampet torsk, sprød kapers på fennikelsalat
  • Unghane rilette med rå marineret rødkål og chili bagte æbler
  • Øl braiseret svinekæber, bagte rodfrugter og hvedekerner
  • 2 slags oste med oliven og nødder
  • Vanilje panna cotta med kirsebærsorbet
  • Brød og smør

Pris pr. person ved min. 10 personer kr. 305,00