Åbningstider

Køkkenets åbningstider:
Man-lør. kl. 11.30 -16.00 og 17.30-21.00
Søndag kun åbent for selskaber mod forudbestilling. +45 9772 3300

Vi holder julelukket

fra den 21/12 2018 frem til den 3/1 2019 begge dage inklusive.
I ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Julen 2018

Julefrokost menuer

Den lette og “hurtige”

    • 2 slags sild med hjemmelavet karrysalat
    • Pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
    • Æg & rejer med mayonnaise, citron og dild
    • Tarteletter med høns i asparges
    • Slagterens medister med rødkål
    • Hamburgerryg med grønlangkål og chefens brunede kartofler
    • 2 slags oste med oliven og kokkens syltede nødder
    • Ris a la made med kirsebærsauce

Pris pr. person ved min. 12 personer kr. 189,00

Den utraditionelle “slow food”

    • Dampet torsk med sprød kapers, rødbedesalat og pancetta bacon
    • Svinekæbe terrine på blomkål og rå marinerede blomkål i citron
    • Rosa stegt andebryst med bagte rodfrugter, kartoffelterrine os andesky
    • 2 slags oste med oliven og kokkens syltede nødder
    • Vanilja crème brûlée med kirsebær sorbet

Pris pr. person ved min. 12 personer kr. 325,00